A HIHETETLEN CSALÁD 2, D23
Erről fog szólni A hihetetlen család 2
A D23 rendezvényén a film rendezője és kreatív producere is mesélt a folytatás sztorijáról


A Walt Disney Company hivatalos rajongói klubjának rendezvényén új részleteket árultak el A hihetetlen család 2. részével kapcsolatban.

Brad Bird
 
13 évvel az első rész megjelenését követően A hihetetlen család rendezője, Brad Bird a D23 színpadára lépett, ahol felfedett néhány új részletet A hihetetlen család 2-vel kapcsolatban. Elárulta, hogy a folytatás fókuszában nem Mr. Irdatlan, hanem Nyúlányka lesz. Ő „a film sztárja”, aki „kalandozni indul”, míg a férje otthon marad a kisfiukkal.
 
Bird emellett arról is beszélt, milyen képsorokat láthatunk majd a folytatás kezdetén. A videóban – ami egyébként még nincs kész – Furi, a Parr család legifjabb tagja kalandozik odakinn, míg Mr. Irdatlan mélyen alszik. Mihelyt a szabadban van, a kis csöppség találkozik egy mosómedvével, aki előtt felfedi legújabb szuperképességét: képes a sokszorozódásra.

John Lasseter
A Pixar kreatív vezetője, John Lasseter az IGN-nek azt is elárulta, hogy A hihetetlen család 2 közvetlenül az első rész eseményei után játszódik. „Pontosan ott kezdődik, ahol az első véget ért, szóval azt folytatja”, valamint felhívta rá a figyelmet, hogy csupán csak „egy perc” különbség van a két rész között. „Aknakukaccal kezdődik a történet egy régi helyszínen. Tudjátok, az első mozi végén ő jelent meg, a családot pedig szuperhősöknek öltözve láthattuk. Nos, itt kezdődik a történet.”
 
„A hihetetlen családban az egyik egyedülálló dolog, hogy ez egy olyan családról szól, akik a szuperhősök világában élnek. Ez a téma folytatódik. Fantasztikus, hogy előrukkoltunk ezzel az ötlettel. Szeretjük igazán megfigyelni az életünket és azt, hogy mi történik, és olyan témákat találni, amikről tudjuk, hogy tetszeni fog a közönségnek.”
 
A hihetetlen család 2-t 2018. június 14-én mutatják be a magyar mozikban.

Hozzászólások