érdekesség, ötlet, Miki egér, karácsony
Disney-kreatív: Karácsonyi Miki egeres ajtódíszek
Kedves Gyerekek! Készültök már a karácsonyra? Gondolkoztatok már azon, mivel is lehetne ünnepi hangulatot varázsolni az otthonotokban? Esetleg, hogy milyen ünnepi ajtódíszt fogtok készíteni?
Abban az esetben, ha még nem tudjátok, mutatunk néhány csodálatos Miki egér ihlette karácsonyi ajtódíszt, melyek remek ötleteket adhatnak egy saját dekoráció elkészítéséhez.

Azoknak is érdemes azonban megnézni ezeket az ajtódíszeket, akiknek már megvan a sajátja, hiszen Disney-s bájukkal biztos, hogy mindenkit el fognak bűvölni!

Te melyiket raknád ki legszívesebben az ajtódra?

Ez egy meglehetősen egyszerű, ám mégis mutatós darab; csak egy alap + két kisebb a füleknek, egy-két dísz és egy Mikulás sapka. Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik.


Itt már Minnie egér is megjelenik Miki mellett. A renegeteg szalag, díszecske és cukorka között édesen bújnak meg, nem igaz?


A következő - az elsőhöz hasonlóan - szintén egy letisztult darab. A zöld alapra ragasztott egyszerű sablonformák mégis mesésen ünnepivé teszik a hangulatot.


Itt a klasszikus zöld-fehér-piros szalagokkal díszített keretbe helyeztek egy karácsonyos Miki egeres üdvözlőlapot. Kell ennél több?


A következő darab nagyon aranyos! A csillogó-villogó díszek között megbúvó, széttárt karú Miki egér azt éreztetheti, hogy ennél a háznál örömmel fogadnak minden vendéget.


Ez a nosztalgikus hangulatú ajtódísz pedig olyan érzéseket kelt az emberben, mintha az ajtón túl csupa kellem, melegség és boldogság várná az odalátogatót.


Pompa és gazdagság Miki egér stílusában - a következő dekorációnak akár ez is lehetne a fantázianeve. 


És végül jöjjön az ünnep hangulatát talán leghívebben visszaadó ajtódísz: Miki és Minnie rengeteg karácsonyi díszecske közepén üldögélve szemléltetik az ünnep legfontosabb üzenetét, a szeretetet.


Forrás: pinterest.com
Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások