Hírek, cikkek

hír, Disney-hercergnők
A Disney-hercegnők újszerű formái elképesztőek
Te melyiket használnád profilképként?
Trailer, Verdák 3
Verdák 3 trailer – nem kezdődik vidáman
És talán folytatódni sem nem is fog olyan hangulatban, ahogy korábban megszokhattuk...
Érdekesség
7 érzelmi állapot, ami Disney-filmnézés közben átélsz
Szinte nincs olyan érzelem, amit egy Disney-mese nézése közben ne élnénk át. Megannyi történet, epikus kaland, barátságok és családi pillanatok, amik magukkal ragadnak. Nem is titok senki számára, hogy ha belevágunk egy Disney-kalandba, vagy épp egy régit elevenítünk fel, az olyan, mintha egy szenzációs érzelmi hullámvasúton mennék keresztül. Bár mindezen érzelem szavakba öntése nem is egyszerű feladat, most mégis teszünk egy merész kísérletet erre.
Előzetes, Videó, Jégvarázs
Íme a LEGO Jégvarázs filmjének előzetese!
Idén nyáron érkezett a hír, miszerint a Disney Jégvarázs című animációs film elképesztő sikerén felbuzdulva a LEGO hamarosan új sorozatot indít a Disney Channelen, Frozen Northen Lights címmel, aminek most az előzetesét is a „kisközönség” elé tárta.
hír, Star Wars
Emilia Clarke is szerepel a Han Solo-filmben
Mi a közös a Trónok harcában és a készülő Han Solo-filmben? Hát nem más, mint Emilia Clark.
Érdekesség, Miki egér
6 dolog, amit valószínűleg nem tudtál Miki egérről
A legtöbben, ha meghallják a Disney nevet, elsőre Miki egér karakterére gondolnak. Bár az ikonikus figura az évek során nagy változásokon ment keresztül, mégsem veszített semmit a bájából és kedvességéből, így ma is képes kicsik és nagyok szívébe lopni magát.
Hír, Miki egér,
88 éve született Miki egér!
A világ legismertebb figurája, Miki egér 1928-ban született. A Walt Disney elméjében született egér november 28-án látta meg a napvilágot, vagyis ekkor látta meg a nagyérdemű.
« ... 93 94 95 96 »