Hírek, cikkek

hír, Szörnyella
Szörnyella – A film
2018-ban érkezik a Disney következő élőszereplős filmje, a Szörnyella, aminek nemcsak a főszereplője ismert, de most már a rendező kilétére is fény derült.
érdekesség, Disney-kutyusok
Disney-mesék és hűséges társaik
Nagyon sokan szeretjük a kutyusokat, éppen ezért nem meglepő, hogy elég sok Disney mesében fel is tűnnek kis kedvenceink. Vannak édes pofijú kis kutyusok, vannak sokat megélt, de hűséges ebek és nem utolsósorban van egy olyan típus is, amelyik folyton viccesebbnél viccesebb kalandba keveredik. Nézzünk most közülük néhányat!
Vaiana, Videók
Vaiana „inszájder videócsomag” - felirattal!
A videómegosztó oldalak segítségével betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé...
érdekesség, Zootropolis, Egyszer volt,...
Zootropolis és Egyszer volt, hol nem volt – Itt a közös pont
Tudjátok, hogy mi a közös az Egyszer volt, hol nem volt sorozatban és a Disney nagysikerű animációs filmjében, a Zoortropolisban? Ha nem, olvassatok bele a cikkbe, mert kiderül néhány érdekesség. :)
érdekesség, Walt Disney World
Karácsonyi hangulatban a Walt Disney World
Elképzelted már, milyen gyönyörűek lehetnek a Walt Disney mesék ihlette hatalmas parkok? Nos, eláruljuk, az amúgy is színes és csodálatos képzelet itt csak halovány másolata lehet a valóságnak! Nem hiszed? Akkor járj utána gifekkel teli cikkünkben, ami a floridai Walt Disney Worldöt mutatja be az ünnepek idején!
érdekesség, Verdák
Néhány érdekesség a Verdákról
A Disney-Pixar 2006-os egyesülésének évében „született meg” a Verdák című nagyszerű animációs film, ami villámgyorsan a kisebbek és a nagyobbak szívébe lopta magát. 2011-ben aztán érkezett a folytatás, a Verdák 2, jövő nyáron pedig már a harmadik rész miatt ülhetünk a moziba, aminek a napokban bemutatott előzetese elég komorra sikeredett. Most azonban lássuk az első résszel kapcsolatos érdekességeket:
ÉRDEKESSÉG, SZENILLA NYOMÁBAN
Érdekességek és Easter eggek a Szenilla nyomában című animációs filmből
Az idén júniusban bemutatott Szenilla nyomában című Disney animációs filmből hoztunk néhány rejtett érdekességet, melyekről az „Oh My Disney” rántotta le a leplet.
érdekesség, Agymanók
Az Agymanók sulis hétköznapjai
Bánat, Majré, Undor, Harag és Derű gondolatai hétfőtől péntekig
hír, animációs film, díjnyertes
A Critics’ Choice Awardson megválasztották a legjobb animációs filmet
A jelöltek között három Disney-film is szerepelt
érdekesség, Disney főgonoszok
Főgonoszok és az ő mozgatórugóik
Minden mesének megvannak a maga pozitív és negatív hősei, és bár biztos, hogy a legtöbben Hófehérkének, Aladdinnak vagy Aranyhajnak szurkoltatok, azért a főgonosz karaktereket is érdekesnek tartottátok. Nézzük meg, mik is lehetett az okai galád viselkedésüknek.
« ... 90 91 92 93 94 95 96 »