Hírek, cikkek

érdekesség, Disney hercegnők
Hány évesek valójában a Disney hercegnők?
Tinédzserek vagy már huszonévesek? Meglepő vagy sem, de bizony elég fiatalra alkották őket a készítők. A legidősebbtől kezdve lássuk, milyen idősek is a Disney világ hősnői.
hír, A Szépség és a Szörnyeteg
Így énekel Emma Watson Belle-ként!
Kíváncsiak vagytok, hogy a tavasz elején moziba kerülő A Szépség és a Szörnyeteg talán legszebb betétdalát hogy énekli az újdonsült Belle, vagyis Emma Watson? Akkor klikk a cikkre és hallgassátok, mert érdemes!
Hercegnők, illusztráció
„Az, aki szép, az reggel is szép” - Hercegnős verzió
Horváth Charlie örökzöld soraival lehetne talán legjobban felvezetni az alábbi rajzokat, melyet egyik kedvenc, Disney témákat feldolgozó illusztrátorunk, Isaiah Stephens „vetett papírra”.
Leia hercegnő
Így búcsúznak Leia hercegnőtől az illusztrátorok
60 éves korában hunyt el a Star Wars Leia hercegnője.
érdekesség, Disney
Így néztek ki eredetileg a Disney karakterek
Kíváncsi vagy rá, hogy az előzetes grafikai tervek alapján hogy nézett ki Timon és Pumbaa, Aranyhaj vagy Aladdin? Akkor kattints, és nézd meg az ő és számos másik Disney karakter concept artját!
érdekesség, Disney hercegnők
A lány, aki 4 milliót költött jelmezekre, hogy boldoggá tegye a gyerekeket
Talán minden kislány álma, hogy egyszer kedvenc Disney hercegnője ruhájába bújhasson és úgy tündökölhessen, mint szeretett szereplője. Mindezt egy 25 éves lány valóra váltotta, sőt nemcsak egy, hanem számos Disney hercegnő bőrébe belebújt, ráadásul nem önös érdekből.
Érdekesség
Hogyan néznének ki a Disney karakterek élőben?
Egy finn illusztrátor megálmodta...
Találós kérdés
Ki vagyok én?
Találós kérdés
érdekesség, Hófehérke
Hófehérke szépsége elvarázsolta az autista kisfiút
Minden gyermek álma, hogy egyszer eljusson Disney Worldbe, hogy lássa Miki egeret és társait, a Disney hercegnőket és a csodálatos helyszíneket és előadásokat, hogy aztán örök életre szóló élményekkel térjen haza. Egy kétéves autista kisfiú azonban úgy tűnik, egy újfajta érzéssel is megismerkedett a csodák mesebirodalmában.
sorozat, Hamupipőke, Csipkerózsika
Kiről mintázták? – Hamupipőke és Csipkerózsika
"Kiről mintázták?" sorozatunk második szereplője az a színésznő, akiről többek között Hamupipőkét és Csipkerózsikát is mintázták.
« ... 89 90 91 92 93 94 95 ... »