Hírek, cikkek

érdekesség, Zootropolis, Egyszer volt,...
Zootropolis és Egyszer volt, hol nem volt – Itt a közös pont
Tudjátok, hogy mi a közös az Egyszer volt, hol nem volt sorozatban és a Disney nagysikerű animációs filmjében, a Zoortropolisban? Ha nem, olvassatok bele a cikkbe, mert kiderül néhány érdekesség. :)
érdekesség, Walt Disney World
Karácsonyi hangulatban a Walt Disney World
Elképzelted már, milyen gyönyörűek lehetnek a Walt Disney mesék ihlette hatalmas parkok? Nos, eláruljuk, az amúgy is színes és csodálatos képzelet itt csak halovány másolata lehet a valóságnak! Nem hiszed? Akkor járj utána gifekkel teli cikkünkben, ami a floridai Walt Disney Worldöt mutatja be az ünnepek idején!
érdekesség, Verdák
Néhány érdekesség a Verdákról
A Disney-Pixar 2006-os egyesülésének évében „született meg” a Verdák című nagyszerű animációs film, ami villámgyorsan a kisebbek és a nagyobbak szívébe lopta magát. 2011-ben aztán érkezett a folytatás, a Verdák 2, jövő nyáron pedig már a harmadik rész miatt ülhetünk a moziba, aminek a napokban bemutatott előzetese elég komorra sikeredett. Most azonban lássuk az első résszel kapcsolatos érdekességeket:
ÉRDEKESSÉG, SZENILLA NYOMÁBAN
Érdekességek és Easter eggek a Szenilla nyomában című animációs filmből
Az idén júniusban bemutatott Szenilla nyomában című Disney animációs filmből hoztunk néhány rejtett érdekességet, melyekről az „Oh My Disney” rántotta le a leplet.
érdekesség, Agymanók
Az Agymanók sulis hétköznapjai
Bánat, Majré, Undor, Harag és Derű gondolatai hétfőtől péntekig
hír, animációs film, díjnyertes
A Critics’ Choice Awardson megválasztották a legjobb animációs filmet
A jelöltek között három Disney-film is szerepelt
érdekesség, Disney főgonoszok
Főgonoszok és az ő mozgatórugóik
Minden mesének megvannak a maga pozitív és negatív hősei, és bár biztos, hogy a legtöbben Hófehérkének, Aladdinnak vagy Aranyhajnak szurkoltatok, azért a főgonosz karaktereket is érdekesnek tartottátok. Nézzük meg, mik is lehetett az okai galád viselkedésüknek.
Érdekesség, Vaiana
Érdekességek a Vaiana című meséről
A Disney legújabb filmjének, a Vaianának a mozikba kerülésének apropójából szeretnénk most néhány érdekességet megosztani Veletek.
érdekesség, Aladdin
Dzsini titka – érdekes dologra derült fény Aladdin segítőjével kapcsolatban
A népszerű filmek körül mindig számos rajongói teória kering az internet világában, igen ritka eset azonban, amikor az adott elmélet igazolást nyer. Jelen esetben viszont volt olyan szerencsénk, hogy egy Aladdin Dzsinijével kapcsolatos városi legendáról ténylegesen lehullt a lepel.
Érdekesség, A Szépség és a Szörnyeteg
11 bölcsesség, amit A Szépség és a Szörnyeteg tanított meg nekünk
Minden Disney-mesében hangzanak el hatalmas bölcsességek vagy kerülnek bemutatásra, persze varázsköntösben.
« ... 89 90 91 92 93 94 »