Hírek, cikkek

érdekesség, Hófehérke
Hófehérke szépsége elvarázsolta az autista kisfiút
Minden gyermek álma, hogy egyszer eljusson Disney Worldbe, hogy lássa Miki egeret és társait, a Disney hercegnőket és a csodálatos helyszíneket és előadásokat, hogy aztán örök életre szóló élményekkel térjen haza. Egy kétéves autista kisfiú azonban úgy tűnik, egy újfajta érzéssel is megismerkedett a csodák mesebirodalmában.
sorozat, Hamupipőke, Csipkerózsika
Kiről mintázták? – Hamupipőke és Csipkerózsika
"Kiről mintázták?" sorozatunk második szereplője az a színésznő, akiről többek között Hamupipőkét és Csipkerózsikát is mintázták.
érdekesség, Jégvarázs, Vaiana
Vaiana és a rejtett Jégvarázs-szereplő
Megnéztétek már a Disney legújabb meséjét, a Vaianát? És melyik Jégvarázs szereplővel találkoztatok benne? Egyikkel se? Na, akkor nem figyeltetek túl jól, a kalandvágyó motunui lány útja alatt ugyanis egy pillanatra feltűnik a 2013-as sikerfilm egyik aranyos figurája. Keressük meg együtt, hogy ki az és hogy hol jelenik meg!
érdekesség, Disney hercegnők
Új szerepben a Disney hercegnők
A Disney hercegnőket könnyű felismerni: bátrak, szeretetre méltók, bájosak, varázslatosak… - olyan tulajdonságokkal bírnak, amik alapján remek példaképek lehetnek bármely kislány számára. És mostantól talán némely rajongó anyuka számára is,…
sorozat, Hófehérke
Kiről mintázták? - Hófehérke
Abban mindannyian egyetértünk, hogy a Disney-karakterek varázslatosak, az azonban valószínűleg még sokak fejében nem fordult meg, hogy vajon az összes szereplőt a képzelet szülte-e. Eláruljuk, nem az összeset. Most induló sorozatunkban bemutatjuk, kik voltak az egyes Disney-karakterek élő modelljei.
hír, megjelenések
A Disney nagy dobásai 2020-ig
A Disney már hosszú évek óta dobja piacra jobbnál jobb animációs (és mostanában élőszereplős) filmjeit, amik kicsiket és nagyokat egyöntetűen elvarázsolnak, és ez a jövőben sem lesz másképp. Bár gondolatainkban még szívesen időzünk a Zootropolis és a Vaiana fantasztikus világában, ám jó, ha előre is tekintünk, hiszen a Disney mesésebbnél mesésebb címekkel igyekszik izgalomban tartani a közönséget.
érdekesség, Vaiana
Vaiana – ahogyan a művészek látják
A nemrégiben bemutatott Disney animációs film, a Vaiana igencsak megihlette a legnagyobb művészeti publikációs weboldal, a DeviantART alkotóit, akik a fő karaktert saját képzeletük szerint alkották meg. Az eredmény pedig fantasztikus lett!
hír, Szörnyella
Szörnyella – A film
2018-ban érkezik a Disney következő élőszereplős filmje, a Szörnyella, aminek nemcsak a főszereplője ismert, de most már a rendező kilétére is fény derült.
érdekesség, Disney-kutyusok
Disney-mesék és hűséges társaik
Nagyon sokan szeretjük a kutyusokat, éppen ezért nem meglepő, hogy elég sok Disney mesében fel is tűnnek kis kedvenceink. Vannak édes pofijú kis kutyusok, vannak sokat megélt, de hűséges ebek és nem utolsósorban van egy olyan típus is, amelyik folyton viccesebbnél viccesebb kalandba keveredik. Nézzünk most közülük néhányat!
Vaiana, Videók
Vaiana „inszájder videócsomag” - felirattal!
A videómegosztó oldalak segítségével betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé...
« ... 88 89 90 91 92 93 94 »