Hírek, cikkek

hír, Zootropolis, Golden Globe-díj
A Zootropolis nyerte a Golden Globe-ot
A Disney másik nagy durranását, a Vaianát is maga mögé utasította Judy nyuszi és Nick, a róka nyomozós kalandja.
A Szépség és a Szörnyeteg
A Szépség és a Szörnyeteg rózsájában rejlő kettősség: a fájdalom és a szerelem szimbóluma
Talán nem esünk túlzásba, ha azt állítjuk, hogy a Disney világ egyik legszebb szerelmes története A Szépség és a Szörnyeteg. Minden megvan benne, amiről általánosságban úgy véljük, romantikus: elátkozott herceg, szépséges fiatal lány, ódon kastély és amire most leginkább helyezzük a hangsúlyt – egy bűbájjal átitatott vörös rózsa.
művészet, Disney szereplők
Édi-bédi Disney chibik
Akik szeretik a Disney meséket, biztos, hogy álmukból felkeltve is azonnal tudják, hogy néznek ki pl. Micimackó és barátai, a 101 kiskutya szereplői vagy mondjuk Az oroszlánkirály hősei. Aranyosak, bájosak és olyan… nincs rá jobb szó, disneysek. :) Egyes művészek azonban időről időre újraalkotják ezeket a híres figurákat, hogy még elragadóbbá varázsolják őket. A Disney karakterek ilyen édi-bédi változatát szeretnénk most bemutatni.
hír, videó, Verdák 3
Itt a Verdák 3 legújabb előzetese – nagyon vagány!
Bemutatták a Verdák 3 legújabb előzetesét, ami teljesen más hangulatot tükröz, mint az első.
érdekesség, Disney hercegnők
És boldogan éltek, míg meg nem haltak - de nem az eredeti történetben!
Talán sokan hallottak már Hófehérke, Hamupipőke, A kis hableány és Aranyhaj eredeti történetéről, de biztos, hogy sokkal többen ismerik a Disney-változatukat, ahol a jó mindig elnyeri jutalmát, a gonosz sorsa pedig a pusztulás. Ha kíváncsi vagy arra, hogy az előbb említett történetek eredetijében milyen borzalmak történnek a főszereplőkkel vagy ellenségeikkel, akkor olvass tovább… ha mersz…
érdekesség, Disney mesehelyszínek
10 helyszín, amik nemcsak a Disney mesékben léteznek
Miközben kedvenc Disney filmjeinket nézzük, sokszor eszünkbe jut, mennyire csodálatos helyen is játszódnak ezek a történetek, és hogy mennyire jó volna egyszer belépni ezekbe a mesevilágokba. Ha számodra ez a vágy eddig csak ábrándnak tűnt, akkor jó hírünk van, hiszen számos mese helyszínét valódi paloták, kastélyok és egyéb épületek ihlették. Gyere, és nézd meg, hogy az egyes Disney helyszíneknek mik voltak az alapjaik!
érdekesség, Disney hercegnők
Hány évesek valójában a Disney hercegnők?
Tinédzserek vagy már huszonévesek? Meglepő vagy sem, de bizony elég fiatalra alkották őket a készítők. A legidősebbtől kezdve lássuk, milyen idősek is a Disney világ hősnői.
hír, A Szépség és a Szörnyeteg
Így énekel Emma Watson Belle-ként!
Kíváncsiak vagytok, hogy a tavasz elején moziba kerülő A Szépség és a Szörnyeteg talán legszebb betétdalát hogy énekli az újdonsült Belle, vagyis Emma Watson? Akkor klikk a cikkre és hallgassátok, mert érdemes!
Hercegnők, illusztráció
„Az, aki szép, az reggel is szép” - Hercegnős verzió
Horváth Charlie örökzöld soraival lehetne talán legjobban felvezetni az alábbi rajzokat, melyet egyik kedvenc, Disney témákat feldolgozó illusztrátorunk, Isaiah Stephens „vetett papírra”.
Leia hercegnő
Így búcsúznak Leia hercegnőtől az illusztrátorok
60 éves korában hunyt el a Star Wars Leia hercegnője.
« ... 87 88 89 90 91 92 93 ... »