Hírek, cikkek

Érdekesség, Vaiana
Érdekességek a Vaiana című meséről
A Disney legújabb filmjének, a Vaianának a mozikba kerülésének apropójából szeretnénk most néhány érdekességet megosztani Veletek.
érdekesség, Aladdin
Dzsini titka – érdekes dologra derült fény Aladdin segítőjével kapcsolatban
A népszerű filmek körül mindig számos rajongói teória kering az internet világában, igen ritka eset azonban, amikor az adott elmélet igazolást nyer. Jelen esetben viszont volt olyan szerencsénk, hogy egy Aladdin Dzsinijével kapcsolatos városi legendáról ténylegesen lehullt a lepel.
Érdekesség, A Szépség és a Szörnyeteg
11 bölcsesség, amit A Szépség és a Szörnyeteg tanított meg nekünk
Minden Disney-mesében hangzanak el hatalmas bölcsességek vagy kerülnek bemutatásra, persze varázsköntösben.
játék, Micimackó
Játék - Micimackó és barátai a jégen
Micimackó és barátai örülnek, hogy leesett a hó, ezért úgy döntöttek, korcsolyáznak egyet a közeli tavon. Kitalálod-e, hogy melyik betű kinek a gondolatait rejti?
Vaiana, Bemutató
Vaiana – Jégvarázs után itt a Tűzvarázs
Moziban jártunk! :) Naná, hiszen itt az új Disney mese, ami elrugaszkodik kissé a tipikus hercegnő imázstól, de talán ettől még varázslatosabb is... :)
Disney klub
Disney klub – mesés pillanatok minden napra!
Üdvözlünk a Disney klub oldalán! A Disney meséi minden korosztálynak mesés pillanatokat szereznek, a Disney klub pedig azért jött létre, hogy minden napra jusson ezekből a mesés pillanatokból.
recept, érdekesség, Jégvarázs
Jégvarázs tekercs
Kis hercegnők, figyelem! Szeretitek a Jégvarázst? És a finom süteményeket? Ha mindkét kérdésre igennel válaszoltatok, akkor nagyon jó helyen jártok, ugyanis egy olyan desszertnek az elkészítését mutatjuk be most nektek, amit a Jégvarázs ihletett.
érdekesség, Aladdin
23 éve láthattuk először az Aladdint
A magyar mozikban pontosan ma 23 éve kezdték el vetíteni a Disney nagysikerű produkcióját, az Aladdint. 1993-ban a Golden Globe elnyerése után a legjobb eredeti filmdal és legjobb eredeti filmzene kategóriában az Oscart is megnyerte a film. És bár sokan felnőttek, mióta gyerekként látták és imádták Aladdin, Dzsini és Jázmin első nagy kalandját, a mese ma is töretlen népszerűségnek örvend szerte a világon.
érdekesség, Aranyhaj és a nagy gubanc
Amiért mindenkinek érdemes megnéznie az Aranyhaj és a nagy gubancot
2010. december 2-án mutatták be a magyar mozikban az Aranyhaj és a nagy gubancot, vagyis pontosan ma 6 éve. Ennek örömére szeretnénk néhány érvet felsorakoztatni amellett, miért is érdemes megnézned a filmet neked is, még akkor is, ha nem igazán rajongsz a zenés részekért vagy összességében az animációs filmekért. Hidd el, az Aranyhaj tényleg megéri!
érdekesség, teszt, Disney
Mit árul el rólad a kedvenc Disney-dalod?
Mindannyiunknak megvannak a magunk kedvenc Disney-meséi, karakterei és dalai, amikről úgy érezzük, valamiért passzolnak hozzánk. Sőt, mindenki ismeri azt az érzés, amikor először hallunk egy Disney-szerzeményt, és az annyira fülbemászó dallamokkal bír, hogy csak arra vágyunk, újra és újra hallhassuk azokat a mesés melódiákat!
« ... 76 77 78 79 80 81 »