A KIS HABLEÁNY, MELISSA MCCARTHY, URSULA
Melissa McCarthy: Számomra Ursula a minden!
Az amerikai sztár rajongva nyilatkozott a szerepről

A kis hableány élőszereplős feldolgozása - főleg a címszereplőre esett választás miatt - eddig kapott hideget-meleget, az azonban bizonyos, hogy az Ursulát alakító Melissa McCarthy személyével senkinek sincs gondja, sőt, imádják a színésznőt. 

Az 51 éves komika nemrégiben az USA Today-nak nyilatkozott új Netflixes filmje, A seregély című tragikomédia kapcsán, ami mellett kedvenc Disney-gonosza, Ursula megformálásáról is ejtett néhány szót.

"A Disney és (a rendező) Rob Marshall világa olyan pompás, hogy szeretném, hogy mindenki a részévé válhasson, hiszen annyira kreatív, kedves és bájos. Minden nap énekórára jártam, zenekarral vettünk fel mindent, ami észveszejtő egy olyan valakinek, aki nem énekes. Mikor mondták, hogy 'Oké, megvan a dalod', arra gondoltam, hogy 'Várjunk csak, többé nem kell órára járnom?', és emiatt nagyon elkeseredtem. Nagyon jó móka volt az egész folyamat, az eredmény pedig hihetetlen."

A színésznő arról is beszélt, milyen volt hosszú komikusi karriere során először dolgozni egy musicalben. 

"Szeretek táncolni, szeretem a zenét, szeretem a musicaleket, ugyanakkor az jutott az eszembe, hogy 'Hé, ezt nem tanultam, ezért nem tudom megcsinálni'. Számomra Ursula a minden. Ő a legnagyobb kedvencem a gonoszok közül, így nagyszerű volt őt játszani."  

A kis hableányt 2023. május 26-ától vetítik a mozikban.

Forrás: thedisinsider
Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások