Star Wars, Fénykard
Fénykard – amit mindig is ki akartál próbálni, de nem hitted, hogy megteheted
Jövőre nyílik meg a Galactic Starcruiser nevű park és hotel, mely egy tematikus Star Wars helyszín, ahol a hotelben lakók gyakorlatilag úgy érezhetik magukat, mintha egy Csillagok háborúja filmben élnének.

Hogy ez az élmény tényleg maradandó legyen, a Disney mérnökei fejlesztenek egy olyan eszközt, ami valóban lélegzetelállító pillanatokat hozhat. A vendégek egy igazi fénykardot is a kezükben tarthatnak, amire valljuk be, sokan mindig is vágytunk, de valahol egyben tudtuk is, hogy sosem valósulhat meg. Eddig!   A Galactic Starcruiser élménypark és hotel viszont nem adja olcsón magát. Fénykardot sajnos továbbra sem tarthat csak úgy mindenki a kezében. Mint mindennek, ennek is ára van. Méghozzá eléggé borsos. Egy négytagú család két éjszakáért közel kétmillió forintot kell, hogy kifizessen azért, hogy a Star Wars univerzum valódi részesévé váljon.  

A lehetőség tehát adott, ha nem is olcsón. Viszont nincs ok az aggodalomra, szorgosan gyűjtögethetünk, hiszen már most három év a várakozási idő.    Csak legyen otthon elég malacpersely...
Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások