HÓKUSZ PÓKUSZ 2, HÍR, RÉSZLETEK
Újabb részletek kerültek napvilágra a Hókusz pókusz folytatásával kapcsolatban
Újra elalszik a fekete lángú gyertya

A The Illuminerdi információi szerint a Hókusz pókusz 2 sztoriának középpontjában egy tini boszorkánytanonc, Becca áll. A lány néhány barátjával együtt megtalálja a helyi varázsboltban - a Sanderson-nővérek korábbi lakhelyén - a fekete lángú gyertyát, amiből már egyenesen következik, hogy megidézik a három jól ismert boszorkányt, akiket 28 év után is a jól ismert színészek, Bette Midler, Sarah Jessica Parker és Kathy Najimy keltenek életre. 

Becca karakteréhez két osztálytársa, egy "furcsa", valamint egy népszerű lány, Izzy és Cassie csatlakozik; utóbbi épp az, aki Beccát rendszeresen terrorizálja. 

A film szereplői lesznek még Giles, a varázsbolt tulajdonosa, és Sam, aki szintén a lányok osztálytársa, aki ezzel együtt a varázsboltban is dolgozik. Rajtuk kívül Becca mostohaanyja, Luann is megjelenik, akit azonban a lány ki nem állhat. 

A "Gyertyák" munkacímen készülő folytatást októberben kezdik el forgatni olyan helyszíneken, mint Rhode Island, Connecticut és Los Angeles, a Disney+-ra pedig valamikor 2022 őszén kerülhet.
Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások