A SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG, ELŐZMÉNYTÖRTÉNET, LEFOU, GASTON
Hivatalos: jön A szépség és a szörnyeteg előzménytörténet
Méghozzá sorozat formájában
Már hónapok óta rebesgetik, hogy a Disney+-ra készül A szépség és a szörnyeteg előzménytörténete, ám a The Hollywood Reporter információi szerint most már bizonyos, hogy nyolc rész el is fog készülni.

A sorozat a Little Town, vagyis a Kisváros címet kapta előzetesen, melyben Gaston és LeFou kerülnek a középpontba. A két szerepet, csakúgy, mint a 2017-es mozifilmben, Luke Evans és Josh Gad játsszák. Mellettük megjelenik egy új karakter, Lefou mostohatestvére, Tilly, akit Briana Middleton személyesít meg, és aki szintén fontos szereplő lesz a sorozatban.


Maga a történet évekkel a film előtt játszódik, melyben Tilly szörnyű felfedezést tesz a múltját illetően. A lány, Gaston és Lefou ezt követően nagy kalandra indulnak, így a hármas régi, nagy barátsága újra lángra lobban. Kalandozásaik során számos rejtélyre és titokra bukkannak királyságukkal kapcsolatban.

A nagysikerű Egyszer volt, hol nem volt sorozat rendezői, Edward Kitsis és Adam Horowitz íróként vesznek részt a projektben, Josh Gad pedig szívesen vállalta a kreatív tanácsadó szerepét (is). A sorozat zenéjét Alan Menken szerzi, aki többek között A szépség és a szörnyeteg, A kis hableány, az Aladdin és az Aranyhaj és a nagy gubanc zenéjét is alkotta. Az előzménysztori rendezője a dél-afrikai, amerikai származású Liesl Tommy lesz.

A forgatás kis csúszással 2022 elején veszi kezdetét, azonban, hogy mikor landol a sorozat Disney+-on, arról egyelőre nem szól a fáma.
Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások