HÓKUSZ PÓKUSZ 2, HÍR
Újabb infók a Hókusz pókusz 2-ről
2022-ben érkezik a híres halloweeni film folytatása

Akik az első, 1993-as részért odavoltak, valószínűleg a második részben sem fognak csalódni, hiszen a három boszorkányt alakító színésznő, Bette Midler, Sarah Jessica Parker és Kathy Najimy mind vállalták, hogy 28 év után ismét a Sanderson-nővérek bőrébe bújnak. 

Időközben azonban történt egy fontos változás a filmmel kapcsolatban: a kezdetben felkért rendező, Adam Shankman a Bűbáj 2 miatti elfoglaltása miatt nem tudja vállalni a boszis film rendezését, ezért helyette Anne Fletcher (Nász-ajánlat) fogja ellátni a direktori feladatokat. 

Na, de miről is szól majd a folytatás?  Az új történet szerint három lány véletlenül visszaidézi a Sanderson-nővéreket Salembe, akiket ezután minél hamarabb igyekeznek megakadályozni, hogy újabb gyerekek lelkét szívják magukba. 

Bár egyelőre csak a három boszorkányt alakító színésznő erősítette meg a filmben való szereplését, valószínű, hogy a kislányként Dani Dennisont alakító Thora Birch is fel fog tűnni a folytatásban. Egy Twitter bejegyzése legalábbis erre enged következtetni. 

A Hókusz pókusz 2 valamikor 2022-ben lesz látható kizárólag a Disney+-on.
Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások