BŰBÁJ 2, HÍR
Bűbáj 2 - Régi, jól ismert Disney-figurák is feltűnnek a filmben
Új infók a 2022-ben megjelenő filmről

A 2007-es Bűbáj sokak szívét elrabolta, és bár már évek óta rebesgetik a folytatást, ez eddig csak ígéret maradt. Most azonban megtörni látszik a jég, és úgy tűnik, valóban visszatér sokak kedvenc hercegnője a képernyőre.

A folytatásban Giselle, Robert és Morgan egy vidéki házba költöznek, amire a film főgonosza, Malvina Monroe pont rálát. Mikor elkezdenek a problémák sokasodni, Giselle azt kívánja, hogy az életük olyan legyen, mint egy tökéletes tündérmese. Sajnos azonban a varázslat pont ellenkezőleg sül el, és mielőtt éjfélt üt az óra, meg kell mentenie mind a családját, mind Andalgóciát.

Az eredeti szereplők közül Giselle-t, Robertet, Edward herceget és Nancy Tremaine-t e szerepekben megismert színészek játsszák, Morgan figuráját azonban egy új színésznő fogja megszemélyesíteni, mivel Rachel Covey már túl idős erre a szerepre.

A hírek szerint régi-új mesefigurák is megjelennek majd a filmben, méghozzá Hófehérke hét törpéje: Tudor, Vidor, Hapci, Kuka, Szende, Szundi és Morgó, akik fontos szerephez jutnak majd egy filmbéli dal során.

A forgatás idén nyáron, Írországban veszi kezdetét, maga a film pedig valamikor 2022-ben lesz látható.

Forrás: thedisinsider.com
Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások