DZSUNGELTÚRA, DWAYNE JOHNSON, EMILY BLUNT
Hamarosan a mozikban Dwayne Johnson új Disney-filmje, a Dzsungeltúra
A mozikon kívül a Disney Plusról kölcsönözni is lehet a filmet

Bár Magyarországról még egyelőre nem elérhető a Disney streaming csatornája, érdekesség, hogy az élőszereplős Mulan, valamint a Raya és az utolsó sárkány animációs film esetében is úgy döntött a Disney, hogy mind a mozikban, mind a Disney Pluson bemutatják. Sőt, úgy tűnik, a jövőben is ezt a módszert fogják alkalmazni, hiszen a tervek szerint a Fekete özvegy és a Szörnyella filmek is mindkét platformon érkeznek.

Így nézve pedig szinte természetesnek tűnik, hogy a Dzsungeltúrát is vetítik a mozikban, miközben a Disney Plusról is ki lehet majd kölcsönözni.  

"Most, hogy lassan már kifelé jövünk a COVID-ból, nekünk is vissza kell ugranunk" - magyarázta Dwayne Johnson közösségi médiás videójában. "Vissza kell térnünk. Azt az életet éljük, amit élni akarunk. Menjetek a mozikba, és nézzétek meg a filmünket olyan biztonságos módon, ahogyan csak lehetséges. A Dzsungeltúra egyébként egyedülálló élményt nyújt, és mindenki számára megadja azt a páratlan lehetőséget, hogy úgy nézhesse meg a filmet, ahogy szeretné" - utalt a színész a film mozis és a Disney Plusos elérhetőségére.

Emily Blunt és Dwayne Johnson főszereplésével a magyar mozikban július 29-től lesz látható a Dzsungeltúra.Forrás: the disinsider
Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások