Disney, Állatvilág, Egmont
Állatvilág 2 – fókuszban a malacok!
Malacok? – elsőre nem tűnnek a legaranyosabb állatoknak, de mostantól valószínűleg mindenki másképp fogja gondolni. A Disney világában egyébként is előkelő szerepet töltenek be különböző típusai.

Ott van például a világ talán legcukibb malaca, Pua a Vaiana-ból, de ki ne imádná például a jó öreg Pumbát – és Malacka megvan? :)

  Érdekes módon nem az eszük miatt szerettük meg őket a Disney meséiben, pedig ahogy több más érdekesség mellett a Disney Állatvilág 2. számából kiderül, a malacok bizony gyorsabban tanulnak, mint a kutyák! Szinte hihetetlen, de olyan memóriájuk van, hogy több éves történésekre is képesek visszaemlékezni...  

A Disney Állatvilág tudástára majdhogynem kimeríthetetlen, szerezd meg a május 20-án érkező magazint, és sok izgalmas dolgot megtudhatsz ezekről az érdekes állatokról.   Ha imádod Puát, megtudhatod például, hogy hogyan nevelgethetsz otthon egy törpemalacot. Akár még almot is képesek használni, amennyiben megtanítod rá. :)  

Ismerd meg a legcukibb malacokat, fedezd fel a titkaikat, fejtsd meg a rejtvényeiket. De ne hidd, hogy csak édes kismalacokkal találkozhatsz: itt lesznek veled a 101 kiskutyák, az Oroszlánkirály szereplői, színezheted Micimackó és Malacka világát, és jönnek még sokan mások...    Május 20!
Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások