MAGAZIN, ÁLLATVILÁG
JÖN: Disney Állatvilág
Ritka ismeretterjesztő kiadvánnyal gyarapítja gyermekeink tudását a Disney.


Motiváció! – Szerencsés esetben mindannyiunkat hajt valami megmagyarázhatatlan dolog. Gyermekkorunkban a kíváncsiságunknak köszönhetően szerezzük meg azokat a tapasztalatokat, tudásokat, melyek kapcsán akár felnőttkorunkban is képesek vagyunk rajongani.
 
A Disney most úgy döntött, felhasználva gyermekeink kíváncsiságát, új szintre emeli az ismeretterjesztést és a képességfejlesztést. Legújabb kiadványában, a Disney Állatvilágban, a legédesebb földi teremtményekkel, az állatokkal kapcsolatban gyarapítja gyermekeink tudását.
 
Rajzolás, színezés, párosítás, labirintus kijáratának keresése és sok, egyébként már jól bejáratott képességfejlesztő játékokon túl ez a kiadvány hasznos, néha még a felnőtteket is meglepő információkkal szolgál az állatvilággal kapcsolatban. 
 
Nem lenne azonban igazi Disney kiadvány, ha a valódi állatok mellett nem jelennének meg a mesevilág legismertebb teremtményei is. Olvashatunk például mini sztorikat, melyekben az első számban például a L'ecsó és A dzsungel könyve hősei bukkannak fel, de e mellett a legtöbb feladványban feltűnnek a kedvenc mesehősök is, inspirálva ezzel gyermekeinket a feladatok megoldására, a kiadvány segítségével megszerezhető tudásra, melyet ismétlésekkel, kapcsolódó feladatokkal mélyít a Disney Állatvilág magazin.

Február 20-tól keresd az újságárusoknál!
Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások