JÉGVARÁZS 2, ANNA, ELZA
Íme a törölt jelenet, ami nagy kérdést válaszol meg Anna és Elza szüleivel kapcsolatban
Talán kár volt kihagyni ezt a jelenetet...

A Jégvarázs 2 rendezői, Jennifer Lee és Christ Buck egy exkluzív videóban olyan törölt jelenetet fedtek fel a nagyközönség előtt, ami Anna szüleivel kapcsolatos kérdéseire ad egyértelmű válaszokat.
 
„A film korai verzióiban Anna nagyon szenvedett amiatt, hogy a szülei vajon tényleg bíztak-e benne, vagy hogy miért rekesztették ki?” – magyarázta Lee a videóban. „Szóval még mindig vannak megválaszolatlan kérdései.”
 
„Tetszett nekünk az ötlet, miszerint Ahtohallan után Elza megmutatna neki egy emléket, hogy valójában hogy éreztek iránta a szülei” – folytatta Lee.
 
Ahtohallan az a misztikus hely, ahová Elza utazik a Jégvarázs 2-ben. Közben megtudja, hogy ő az erőteljes „ötödik szellem”, aki hidat képez az emberek és a varázsbirodalom közt. Elza arra is rájön, hogy úgy képes a vizet manipulálni, hogy ezzel emlékeket tár fel.


A törölt jelenetben Elza úgy dönt, hogy egy emlék felidézésével segít Annának jobban megérteni a szüleiket. Anna látja, amint a szülők készülnek arra az útra, ami tragédiával végződik.
 
„Gondolkodtam, drágám” – mondja Iduna a királynak. „Talán ideje, hogy beszéljünk Annával Elzáról. Már nem bírom elviselni, hogy továbbra is kizárjuk ebből. Egyre nagyobb, és felelősségteljesebb.”
 
„Nem Anna az, aki miatt aggódok” – válaszolta Agnarr király. „Csak mi van akkor, ha ismét közel engedjük egymáshoz őket, és ezek az érzelmek túlságosan elragadnák Elzát? Az öröm legalább olyan erősen felszínre hozhatja az erejét, mint a félelem.”
 
„De ha bárki segíteni tud rajta, akkor az Anna” – érvelt a királyné.„Igazad lehet” – mondta Agnarr. „Nincs sok olyan dolog, amire nem képes ez a lány.”
 
„A szeretete megválthatja a világot” – jelentette ki Iduna.
 
„Szerencsés világ” – válaszolta a király. „Rendben, elmondjuk, amikor hazatérünk.”
 
Ahogy szüleit nézi az emlékben, Anna arcán könnyek csordogálnak le.  
 
Az egész Jégvarázs 2 alatt Anna karakterfejlődése az önmegvalósításról szól, a történet végére pedig Elza lemond a trónról, és így Anna lesz Arendelle királynője.
 
A törölt jelenetben, ahogy az emlék fakulni kezd, Anna zokogva öleli magához Elzát. „Annyira köszönöm” – hálálkodik nővérének.
 
„Bíztak benned, Anna” – mondja Elza. „És én is bízom.”


Forrás: insider.com
Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások