A KIS HABLEÁNY, ÉLŐ, ÉLŐSZEREPLŐS
A kis hableány Élő vs. A kis hableány élőszereplős film – ez a különbség a két produkció között
Kattints és olvasd el, miért nem egy és ugyanaz a két produkció

Az utóbbi időben sok rajongó keresett meg minket azzal a kérdéssel, hogy mi a különbség a nemrégiben bemutatott A kis hableány Élő (The Little Mermaid Live!) és A kis hableány élőszereplős film között. Egyáltalán van-e különbség a kettő között.
 
A válasz az, hogy van, méghozzá nem is kevés. De nézzük csak szép sorjában:
 
A kis hableány Élő (The Little Mermaid Live!) az ABC tv-csatornán bemutatott zenés műsor, egy különkiadás, melyben Ariel bőrébe Auli’i Cravalho, Vaiana eredeti hangja bújt. A televíziós produkcióban többek között feltűnt még Graham Phillips mint Erik herceg és Queen Latifah mint Ursula.
 

 

 
Az úgynevezett hibrid formátumú előadást élő közönség előtt rögzítették a Walt Disney Studios kaliforniai helyszínén, melyet aztán 2019. november 5-én mutattak be az ABC televíziós csatornán.
 
(A hibrid formátum arra utal, hogy a produkció részben a színészek élő előadásából, részben pedig az eredeti, 1989-es Disney-meséből bevágott jelenetekből áll.)
 
A kis hableány élőszereplős Disney-filmet, melynek sztorija szintén az 1989-es klasszikuson alapszik, még nem mutatták be, pontos megjelenési dátummal sem bír, néhány szerepre azonban már kiválasztották a színészeket. Akikről biztosan tudjuk, hogy részesei lesznek az élőszereplős feldolgozásnak:
 
Halle Bailey (Ariel)


 
Jonah Hauer-King (Erik herceg)


 
Jacob Tremblay (Ficánka - hang), Awkwafina (Hablaty – hang)És akikkel még folynak a tárgyalások:

Melissa McCarthy (Ursula)


Javier Bardem (Triton király)


Daveed Diggs (Sebastian - hang)

Megjelent a legújabb Hercegnők magazin az Entertainment Media Distribution gondozásában.
Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások