JÉGVARÁZS 2, REAKCIÓK
Így vélekednek a külföldi kritikusok a Jégvarázs 2-ről
Kedvenced volt a Jégvarázs? Akkor ezekre a véleményekre biztosan kíváncsi vagy!

November 8-án, a világpremiert követően a médiában dolgozók már megtekinthették a Disney idei ki tudja hányadik nagy dobását, a Jégvarázs 2-t. A filmmel kapcsolatos vélemények egybehangzóak, mennybe emelik Elza királynő és társai történetének folytatását. Lássuk is a legérdekesebb reakciókat a Twitterről:
 
Skyler Shuler: „El sem hiszem, hogy ezt mondom, de a JÉGVARÁZS 2 jobb, mint az elődje. Sötétebb, egy kicsit érettebb, de még így is tökéletes családi film, a dalok pedig – ha hiszitek, ha nem – magával ragadóak, szóval készüljenek a szülők. NÉZZÉTEK MEG EZT A FILMET!”
 
Patrick Dougall: „Tele vagyok érzelmekkel! A Jégvarázs 2 TÖKÉLETES!!! SZÓ SZERINT minden érzelem megtalálható a filmben!!! Ó, ember! Annyiszor meg fogom nézni ezt a filmet!!!”
 
Alisha Grauso: „A Jégvarázs 2 lélegzetelállítóan gyönyörű, és annyira épít a karakterei fejlődésére. Legalább háromszor elsírtam magam közben. A történettől Elza ruhájának utolsó cérnaszáláig mind-mind az odafigyelést és a szeretetet mutatják. És jó hír, hogy Elza csapatában ezúttal mindenki legalább egyszer dalra fakad.”
 
Drew Taylor: „Imádtam a Jégvarázs 2-t. Sötétebb, összetettebb és érzelmileg érettebb a sztori, ami folytatja azt, amit az elsőben megszerettünk, mégis emeli a tétet, miközben meg is őrzi az eredeti intimitását. Káprázatos animáció, csodálatos új karakterek és (VÉGRE) Kristoff is dalra fakad!”
 
Clayton Davis: „A Jégvarázs 2 nem csak a karakterei evolúciójára vállalkozik, de tudomásul is veszi, hogy a rajongók sokat nőttek az elmúlt 6 év során, és sok új dolgot kell tanulniuk egy változó világban. Rengeteg dal van, és szépségesek a felvételek. Olyan film ez, amire TÉNYLEG szükségem volt már.”
 
Francis Dominic: „SZÓRAKOZTOK VELEM?! A JÉGVARÁZS 2 VALÓBAN A TÖKÉLETES FOLYTATÁS! A varázslat, a mélység, a TRAUMÁBÓL való gyógyulás! Nem is tudnék megnevezni jobb Disney-folytatást. Nem elsétálnod kell megnézni a Jégvarázs 2-t, HANEM ROHANNOD! Bravó, Disney. Kösz, hogy rusnyára bőghettem magam a moziban.”
 
Ezek után még jobban várod a Jégvarázs 2-t, igaz? Kitartás, november 21-től már vetítik is a mozikban az új kedvenced!
 
Forrás: thedisinsider
Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások