A KIS HABLEÁNY, LIVE
A kis hableány, amelyben Auli’i Cravalho játssza a főszerepet
Vaiana elbűvölő hangja ezúttal Arielként kápráztatja el a nagyközönséget
Az amerikai ABC televíziótársaság néhány nap múlva, november 5-én tűzi műsorra a The Little Mermaid Live! (A kis hableány élő) című műsorát, melyben az animáció, a bábjáték és az élőszereplős megjelenés ötvözetét láthatják a nézők.
 
Ariel szerepére a Disney 2016-os animációs filmje, a Vaiana címszereplőjét megszólaltató Auli’i Cravalhót szerződtette. Erik herceg bőrébe A férjem védelmében című sorozat sztárját, Graham Phillips-et bújtatták, míg a tengeri boszorkány, Ursula alakját Queen Latifah ölti magára.
 
Az ABC-nél korábban is mutatták már be élőben musicaleket, A kis hableány lesz azonban az első, amelyben az eredeti, 30 évvel ezelőtt bemutatott animációs filmből is vágnak majd be jeleneteket, a színészek pedig élőben éneklik el a film összes dalát.
 
Hogy kis hazánkban mikor lesz látható A kis hableány élő, egyelőre nem tudni, de jó hír, hogy az ABC népszerű sorozatai (pl.: Egyszer volt, hol nem volt, Modern család, Született feleségek, Lost, Egyről a kettőre…) eddig mindig eljutottak hozzánk, így talán van némi reményünk arra, hogy ezt a színvonalasnak ígérkező előadást is hamarosan szinkronizálva tekinthessük meg.
 
Na, de lássuk, hogyan is mutatnak majd a színészek híres szerepeikben:

Auli'i Cravalho mint Ariel


Graham Phillips mint Erik herceg Queen Latifah mint UrsulaShaggy mint Sebastian, a rákJohn Stamos mint Louis séf

Forrás: eonline.com, ew.com
Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások