BOLONDOS DALLAMOK, VIDEO, KÉPEK
Ilyen lesz az új Bolondos dallamok! – videóval, képekkel
A Warner Bros. Animation több mint tíz részt mutatott be az Anney Nemzetközi Animációs Filmfesztivál résztvevőinek Franciaországban.

A WBA prezentációját követően online is debütált a David Gemmill által rendezett Dynamite Dance című másfélperces alkotás:
 

 
A Warner Bros. tavaly jelentette be, hogy a stúdió tervei között szerepel 1000 percnyi új Bolondos dallamok animáció létrehozása, aminek úgy tűnik, eleget is tesznek.
 
Szerencsére, a kevésbé vonzó 3D-s megjelenítés helyett a stúdió visszatért a gyökerekhez, és hagyományosan rajzolt figurákként jeleníti meg a jól ismert szereplőket. Ennek ellenére, vagy tán éppen ezért, ülnek a poénok, mint hajdanán.


 
A levetített rövidfilmek közül a közönség a „Basket Bugs” részt szerette a legjobban, amelyben két olyan jól felépített és váratlan poén is szerepelt, amiket a közönség tapssal üdvözölt.
 
Sajnos, a stúdió még nem jelentette be, hogy az új Bolondos dallamok tartalmak mikor lesznek láthatóak, mégis egy biztos: a video és a képek alapján 2019-ben sem fogunk csalódni Tapsi Hapsiékban.Forrás: cartoonbrew.com
Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások