ALADDIN 2019, NAOMI SCOTT, JÁZMIN HERCEGNŐ
Naomi Scott Will Smithről: „Ő a legkevésbé csalódáskeltő szupersztár”
A színésznő elárulta, hogy a bátyja olyannyira nagy Will Smith rajongó, hogy egy életnagyságú kivágott papírfigurája is van a színészről. „Már házas, de még mindig megvan neki.”
Azelőtt, hogy világszerte a mozikba került volna a film, az Aladdin Jázmin hercegnőjét alakító színésznő, Naomi Scott a híres éjszakai talkshow, a Jimmy Kimmel Live! vendége volt, ahol mind a filmről, mind saját szerepéről érdekes dolgokat osztott meg a közönséggel.
 
Vendégét üdvözölve Kimmel viccelődve megjegyezte, hogy mostantól Scott személyét mindenki az Aladdinnal fogja összekapcsolni, hiszen Jázmin hercegnőként valódi példakép lett a gyerekek számára. „Arra ítéltettél, hogy életed minden napján Jázmin hercegnő legyél” – tette még hozzá.
 
Ezzel kapcsolatban a 26 éves színésznő meg is osztott egy történetet egy vetítésről, ami tele volt sikoltozó kislányokkal. „Megtámadtak, én meg azt gondoltam, hogy váó, ez igazán valóságosnak tűnt” – mesélte nevetve.


Scott ezt követően arról beszélt, hogy régen mennyire szerették a bátyjával nézni az Aladdin klasszikus animációs változatát, és hogy egyes jeleneteket még el is játszottak.  
 
Amikor az éneklésről jött fel a szó, Kimmel megjegyezte, hogy „igazán nagyszerű” volt a színésznőt hallgatni, mire ő elmondta, hogy Simon Hayes hangmérnökkel együtt dolgozva a film néhány jelenetében tényleg énekelt. „Hatalmas lehetőség volt élőben énekelni. Szó szerint a cappella énekeltem egyedül a forgatáson” – nevetett. „A legrosszabb az volt, hogy nem igazán hallottam magam.”


 A műsor házigazdája Will Smithről is kérdezte a színésznőt, aki elárulta, hogy nagy rajongója az Aladdin Dzsinijének. „Ő a legkevésbé csalódáskeltő szupersztár, akivel valaha találkoztam” – mondta Scott elismerően. „Nagyon ajánlom a vele való találkozást.” Ezután elárulta, hogy a bátyjának, aki szintén nagy rajongó, van egy saját, életnagyságú kivágott papírfigurája Will Smithről. „Már házas, de még mindig megvan neki.”


Az Aladdin rendezőjével kapcsolatban Kimmel megjegyezte, hogy Guy Ritchie inkább az akciófilmekről, az „igazán kemény mozifilmekről” ismert, így ez a rendezés meglehetősen kívül esett a biztonsági zónáján. Scott erre megjegyezte, hogy ő az egyik kedvence, majd azonnal felidézett egy rövidke történetet az 50 éves rendezővel kapcsolatban: a színésznő FaceTime-on hívta Ritchie-t, hogy a születésnapja alkalmából felköszöntse, ő pedig felvette a telefont, miközben David Beckham ült mellette. Éppen egy spában voltak.
 
A teljes interjú:

Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások