ALADDIN 2019, SZINKRON
Ők szinkronizálták a 2019-es Aladdin főbb karaktereit
Remek munkát végeztek!
Aladdin
 
Aladdin szinkronhangja a 2019-es filmben Jéger Zsombor volt, akit 2017-ben már a Dunkirk (Harry Styles) és A kísértet (Casper) című filmekben is hallhattunk.
 

 
Az Aladdint alakító Mena Massoud énekhangjaként pedig azt a Miller Dávidot hallhattuk, akinek édesapja, Miller Zoltán is énekelte már ezeket a dalokat, csak éppen 27 évvel korábban, a klasszikus Disney-féle Aladdinban.
 

 
Jázmin
 
A Jázmin hercegnő bőrébe bújt Naomi Scottot Törőcsik Franciska hangján hallhattuk megszólalni. A 29 éves színésznő ismertebb szinkronszerepei közé tartozik a Deadpoolból Negaszonikus Tini Torpedó, vagy a Bosszúállók: Végtelen háborúból Shuri.
 


Jázmin dalait pedig Jenes Kitti szólaltatta meg magyarul.


 
Dzsini
 
Will Smith kétséget kizáróan hatalmas figura, akire tökéletesen illet a híres dzsinn szerepe. A magyar hang pedig, amin megszólalt és énekelt, legalább ennyire passzoltak egymáshoz, szerencsére ugyanis arra a színészre bízták ezt a feladatot, aki az 50 éves színészt a legtöbbször szinkronizálta már. Ő Kálid Artúr.
 

 
Jafar
 
A film gonoszának, a Marwan Kenzari által játszott Jafarnak Kaszás Gergő adta a magyar hangját.
 

 
Dalia
 
Jázmin szolgálóját és egyben bizalmasát az iráni Nasim Pedrad alakította, akit magyarul Csondor Kata hangján hallhattunk megszólalni.
 

 
Szultán
 
A szultán szerepébe a 2019-es Aladdinban Navid Negahban bújt, akit a mozikban Benkő Péter szólaltatott meg.


Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások

#1  Ági, 2019. június 22., 21:02, szombat
A szultán hangja is családon belül maradt. Ebben a verzióban írtátok, hogy Benkő Péter szinkronizálta. Ő Benkő Gyula fia, aki az eredeti verzióban (1992-es) szinkronizálta a szultánt.