ALADDIN, ÜNNEPLÉS
Így ünnepelték világszerte az Aladdint a film főszereplői
Csillogás és vidámság minden mennyiségben
A frissen bemutatott Aladdin sztárjai, vagyis Will Smith, Mena Massoud és Naomi Scott, valamint a film rendezője és zeneszerzője, Guy Ritchie és Alan Menken rápattantak a varázsszőnyegre, hogy a világ különböző pontjain ünnepelhessék a klasszikus Disney-mese feldolgozásának bemutatóját. A #MagicCarpetTour keretében számos fantasztikus helyre látogatott el a varázslatos társaság, lássuk hát, hogy pontosan hol is jártak, mit csináltak:
 
Franciaország, Párizs
 
A #MagicCarpetTour első állomása a fények városa, Párizs volt, ahol a híres társaság egy gálavetítésen vett részt. A rajongók csak úgy özönlöttek, hogy a vörös szőnyegen elvonulva láthassák kedvenceiket, amit végig Agrabah-inspirálta poszterekkel díszítettek.


 
 

Anglia, London
 
Május 9-én a szereplők Londonba látogattak, hogy részt vegyenek a film európai ünnepségén, ahol a rajongók néhány szelfit is készíthettek a színészekkel.  


 
 
Németország, Berlin
 
A #MagicCarpetTour következő állomása május 12-én Berlin volt, ahol a filmbemutató előtt a hírességek olyan fotózáson vettek részt, ahol a díszlet részét képezte egy hatalmas csodalámpa is.
 
 Jordánia
 
Másnap a társaság visszatért Jordániába, ahol korábban a film egyes jeleneteit rögzítették, ezúttal pedig egy sajtótájékoztatón vettek részt, majd itt is megtekintették a filmet. 
Kalifornia, Los Angeles
 
A világpremierre végül Los Angelesbe utaztak, ahol méltó módón, az El Capitan Színházban ünnepelték a 2019-es Aladdint.


Forrás: D23.com
Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások