AZ OROSZLÁNKIRÁLY, INFO
Azt kapjuk, amit várunk? Az oroszlánkirály rendezője elárulta
Új infók a júliusban érkező Disney-feldolgozással kapcsolatban
Az 1994-es Az oroszlánkirályt mindenki szerette, szereti és szeretni fogja, de hogy a 2019-es felújítással kapcsolatban mik lesznek az érzelmeink, az egyelőre még kérdéses. Az eddig bemutatott előzetesek alapján mindenesetre jó az előérzetünk.
 

 
Ebben a trailerben minden benne van, amire a régi rajongók vágynak, hiszen számos ikonikus helyszín jelenik meg benne, csak épp innovatív formában, az azonban nagy kérdés, hogy a feldolgozás mennyire fog hasonlítani az eredeti történetre.
 
Erre a kérdésre válaszolva a film rendezője, Jon Favreau a USA Todaynek elárulta, hogy a 2019-es Az oroszlánkirály nem pontosan ugyanolyan lesz, mint a Disney 25 évvel korábbi animációs filmje. Ennek ellenére, a mese néhány jelenete olyannyira népszerű, hogy nem akart rajtuk változtatni.
 
„Az eredeti hihetetlenül jól sikerült, így a kihívás itt az volt, hogy hogyan mondjuk el úgy másképp a történetet, hogy közben megfelelünk az emberek elvárásának, mégis valahogy meglepjük őket” – magyarázta az 52 éves rendező.
 
Ha Favreau korábbi disney-s feldolgozására, A dzsungel könyvére gondolunk, joggal remélhetjük, hogy nagyszerű alkotás született, aminek megtekintésére már nem sokat kell várnunk. Az oroszlánkirályt július 18-ától vetítik a mozikban.


Forrás: thedisinsider

Hozzászólások