DUMBÓ, BAKI
Hatalmas baki a Dumbó vetítésén!
Hihetetlen, hogy manapság ilyen megtörténhet

A múlt héten kezdték el vetíteni a Disney élőszereplős feldolgozását, a Dumbót, amit azóta számos kis és nagy rajongó tekintett meg a mozikban. A nagyfülű kiselefánt eredeti történetére mindannyian jól emlékszünk, így kíváncsiak vártuk, a feldolgozott verzió vajon milyen meglepetéseket tartogat.
 
Nos, meglepetésben nem volt hiány, de annyi bizonyos, hogy egyikünk sem lepődött meg annyira a filmvetítés kezdetén, mint a francia kisváros, Amiens mozijába látogató vendégek.
 
A Dumbó vetítésére főleg kisgyermekes családok érkeztek, akik mindannyian lelkesen várták, hogy végre láthassák a Disney-feldolgozást. Megdöbbenésükre azonban, amikor elaludtak a fények és elkezdődött a vetítés, nem az új, hanem a régi, 1941-es verzió kezdődött el. A felnőtt nézők először azt hitték, csak egy részlet kerül bemutatása, mintegy kedvcsinálóként a régi Dumbóból, de amikor már nagyjából 10 perce ment a mese, néhány szülő úgy döntött, utánajár a dolognak.
 
Miután sikerült elkapniuk egy illetékest, rákérdeztek, hogy miért a 78 évvel korábban bemutatott Dumbót vetítik és miért nem az újat, amire mindenki várt. Az illetékes, akiről közben kiderült, hogy a mozi büféjének vezetője, elmondta, hogy ő csak helyettesíti az igazi felelőst, akinek családi okok miatt hirtelen el kellett rohannia a munkahelyéről. A gyorstalpaló betanítás azonban úgy tűnik, nem volt tökéletes, hiszen a büfétulaj – mint elmondta – egyáltalán nincs képben a Disney-mesékkel, ezért szerencsétlen módon az új Dumbó helyett az 1941-es változatra kattintott a rendszerben, így vetítésre is az került a közönség számára.
 
Miután kiderült a baki, mindenki jót nevetett, az egyszeri „mozigépész” pedig leállította az addigi vetítést, és ezúttal valóban a megfelelő Dumbó feliratra kattintva elindította azt a filmet, amiért a közönség is ellátogatott a moziba.
 
A történethez hozzátartozik még, hogy ebből az egészből egy szó sem igaz, de ugye ezen senki nem lepődik meg, ha ránéz a naptárra… :)


Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások