ÁLLÁS, HERCEGNŐ, DADUS
A legnagyszerűbb állás a világon… ha Disney-rajongó vagy
Máris irigyeljük azt, aki megkapja ezt az álommelót

Ha mindig is arról álmodtál, hogy egy nap Disney-hercegnő lehessen belőled, akkor jó hírünk van: ez az álom most valósággá válhat.
 
Legalábbis annak a szerencsés kiválasztottnak a számára, aki hajlandó vállalni keddtől péntekig egy 5 éves ikerpár felügyeletét.
 
Egy brit házaspár ugyanis olyan dadust keres a lányai mellé, akitől elvárják, hogy nap mint nap különböző Disney-hercegnőnek öltözzön be, ezáltal olyan erős női példaképeket (Belle, Hamupipőke, Anna, Vaiana, Aranyhaj és Merida) állítva az ikrek elé, akiktől olyan fontos értékeket tanulhatnának, mint a céltudatosság, a bátorság vagy épp az együttérzés.


 
Ezért az álom – részmunkaidős – állásért ráadásul a dadus évente csaknem (átszámítva) 15 millió forintot is kapni fog.
 
„Mint a legtöbb ötéves, a mi lányaink is odavannak a Disney-ért, mi pedig úgy érezzük, ez lenne a legjobb módja, hogy megtanuljanak néhány fontos értéket” – írta az anyuka az álláshirdetésben. „Tisztában vagyunk azzal, hogy ez nem normál elvárás egy dadustól, ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy ez nagyszerű módja lenne annak, hogy a lányaink megtanuljanak olyan fontos dolgokat, mint a céltudatosság, a bátorság és az ambíció, és mindezt olyan erős, mégis szimpatikus példaképektől, mint Tiana hercegnő, Anna hercegnő, Belle és Hamupipőke.”
 
„Olyasvalakit keresünk, aki teljesen bele tud bújni egy karakter bőrébe és igazán szórakoztató hangulatot tud varázsolni az otthonunkban, ugyanakkor nem fél fegyelmezni sem, ha az ikrek rosszalkodni kezdenek – időnként olyanok, mint a kisördögök!”
 
A hirdetésben szerepel továbbá, hogy „a megfelelő személyben lennie kell kreatív csillogásnak, valamint fontos, hogy szenvedélye legyen minden, ami Disney és hogy képes legyen ezeknek a karaktereknek a szeretetét megosztani a lányainkkal”.


A munka keretén belül egy héten négy alkalommal kellene a gyerekeket elhozni az iskolából, majd utána olyan Disney-hez kapcsolódó tevékenységeket végezni, mint a művészet és a kézműveskedés, sütés, főzés. Mindennek tetejébe, a fizetésen kívül a szülők a jelmezek árát is állnák.
 
„Úgy gondoljuk, hogy ez nagyszerű alkalom valaki számára, hogy igazán kreatív lehessen és hogy egy kis varázslatot csempésszen a lányaink életébe” – írta az anyuka. „Szóval, ha vannak valahol olyan Disney-őrült dadusok, akik segíteni tudnának nekünk, kérjük, jelentkezzenek.”
 
Forrás: businessinsider.com
Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások