SZÖRNYELLA, DISNEY, HÍR
Ez a színésznő lehet Emma Stone ellensége a Szörnyella című filmben
Híres hollywoodi színésznőnél nem adják alább

Még alig ocsúdtunk fel a hírből, miszerint a csak 2020-ra várt Demóna 2 bizony már idén októberben vetítésre kerül a mozikban, a Disney máris újabb meglepetéssel szolgált… ezúttal a 101 kiskutyából jól ismert Szörnyella de Frász háttértörténetét feldolgozó élőszereplős filmmel kapcsolatban.
 
Azt már eddig is mindenki tudta, hogy a címszereplő bőrébe az Oscar-díjas Emma Stone bújik, ám további szereplők megszemélyesítésével kapcsolatban egyelőre nem igen nyilatkozott a szórakoztatóipari nagyhatalom. Egészen mostanáig, hiszen ma olyan hírek merültek fel, miszerint Szörnyella ellenségének, a bárónőnek a szerepére a hollywoodi csillag, Nicole Kidman a legesélyesebb, aki – a történet szerint – nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Esztella Szörnyellává változzon.


Kidman szerintünk is nagyszerű választás lenne, a Disney azonban még nem döntött: az 51 éves színésznő mellett állítólag Emma Thompson, Charlize Theron, Julianne Moore és Demi Moore is versenyben van a szerepért… hát, nem kis nevek, az biztos!


Kíváncsian várjuk tehát a stúdió döntését, amit hamarosan meg kell hozniuk, hiszen a forgatási munkálatok a nyáron kezdetüket veszik, és ha minden igaz, jövőre már a mozikba is kerül a kész alkotás.
 
Forrás: thedisinsider

Hozzászólások