UTÓDOK 3
Utódok 3 - Vajon kicsoda Mal édesapja?
És hogyan lett az Utódok-franchise a Disney Channel saját Hamupipőke-sztorija?

Nos, a kisiskolás és fiatal tini lányok körében valószínűleg ez a 2018-as nyár nagy kérdése. Az Utódok-filmek rajongói, a bloggerek és egyéb, a témával foglalkozó YouTube-csatornák pedig bizony már jó ideje próbálnak erre a kérdésre választ adni. Bár ez mind csak találgatás, ők voksukat leginkább A kőbe szúrt kard Merlinjére és a Herkules Hádészára tették. Jövő nyárig azonban mindez csak tipp, ekkor lesz ugyanis, hogy az Utódok 3-at bemutatja a Disney Channel, ahol valóban fény derül a rejtélyre.  
 
„Őrület, hogy mekkora az érdeklődés a film iránt” – örvendezett a koreográfusból lett rendező, Kenny Ortega, aki éppen most fejezte be a stábbal együtt az Utódok 3 forgatását Vancouverben. „A helyszínen minden biztonsági óvintézkedést meg kellett tennünk. Az erdőben is találtunk magát álcázó paparazzit, aki teleobjektívvel készített képeket. És voltak drónok is felettünk, amik képeket lőttek! Mit kellett volna velük tennünk?”


Csakúgy, mint az első két rész esetében – amik a legmagasabb értékelést kapták kábel tévés film-kategóriában 2015-ben és 2017-ben –, az új rész is a klasszikus Disney-karakterek tini gyermekeit állítja a középpontba, akik mindannyian ugyanabba a mágikus suliba járnak, és akik nem egyszer kerülnek összetűzésbe a klasszikus Disney-gonoszok gyerekeivel. Emellett persze rendszeres időközönként dalra is fakadnak, amelyek közben a maguk remekül megkoreografált táncaikat is bemutatják.
 
A főszerepben ott van Belle és a Szörnyeteg fia, Ben (Mitchell Hope), a gonosz királynő kevésbé gonosz lánya, Evie (Sofia Carson), Szörnyella de Frász fia, Carlos (Cameron Boyce), valamint a már említett nagy talány központi alakja, Mal (Dove Cameron), akinek édesanyja Demóna, de hogy ki az édesapja… azt egyelőre még homály fedi.


Az Utódok első részét több mint 12 millióan látták, míg a másodikat csaknem dupla annyian, 22 millióan. Több, mint 3 és fél millió Utódok-babát értékesítettek, több mint 5 millió Utódok-könyvet adtak el, miközben mindkét film zenéi az első helyig repültek mind a Billboard, mind az iTunes listáin.
 
A szupertitok a harmadik felvonással kapcsolatban azonban most minden eddiginél jobban lázban tartja a rajongókat, és talán nem kis meglepetésre, de nem csak a tinilányokat. „A minap a fogorvosomnál jártam” – mesélte Josann McGibbon, aki Sara Parriott-tal együtt írta mindhárom Utódok-sztorit. „Ott a dentálhigiénikus rákérdezett, hogy ki Mal édesapja. Volt egy őrült elmélete, miszerint Balu A dzsungel könyvéből. Spoiler-veszély: nem ő az!”
 
Forrás: hollywoodreporter.com
Akciók / kedvezményes ajánlatok

Hozzászólások