WONDER PARK, ELŐZETES
Wonder Park – itt az első előzetese ennek a csodákkal teli mesének
A Paramount Animation bemutatta következő animációs filmjének, a Wonder Parknak az előzetesét.

A film egy fiatal lányról szól, aki felfedez egy elhagyatott, varázzsal átitatott vidámparkot, és annak beszélő állatokkal teli lakosait:
 

 
Az előzetes tényleg annyit ad, amennyit kell: lassan – és csak hozzávetőlegesen – bemutatja a helyszínt, a főszereplőt és egyéb karaktereket, viszont magáról a cselekményről semmit nem árul el. A titokzatos képsorok közben pedig a híres „What a Wonderful World” című halhatatlan dal lassú feldolgozása csendül fel. A bemutató láttán sokaknak az az érzése támadhat, mintha ez valahonnan ismerős lenne, és nekik van igazuk: nemrég ugyanis a Disney Dumbo-feldolgozásának trailere keltett hasonló érzéseket bennünk, mint most a Wonder Parké.


De ennyit a hasonlóságokról, van ugyanis egy lényeges dolog, amiben nagyon is különbözik a két előzetes. Míg a Dumbo-trailer láttán ugyanis az volt az érzésünk, hogy egy tágabb univerzum a történések helyszíne, ahol valami nagy dolog készülődik, addig a Wonder Park-trailer láttán akár még a klausztrofóbia is ránk törhet, és nem is érezzük, hogy itt bizony valami gigantikus kaland vár ránk.
 
Egy misztikum mégis övezi a filmet, mégpedig a rendezőre vonatkozóan. Kezdetben ugyanis, amikor még Amusement Park munkanéven futott a projekt, rendezőként a Pixar korábbi animátorát, Dylan Brown-t nevezték meg, őt azonban januárban, „nem megfelelő és nem kívánt viselkedés” ürügyén elbocsátották. Új rendezőt pedig hivatalosan még nem nevezett meg a stúdió.


A Wonder Park szereplőinek hangját többek között Matthew Broderick, Mila Kunis, Ken Hudson Campbell, Jennifer Garner, Kenan Thompson, Ken Jeong, John Oliver és Norbert Leo Butz kölcsönzik.
 
A filmet Amerikában 2019. március 15-én mutatják be.

Forrás: cartoonbrew

Hozzászólások