petíció, Leia hercegnő, Disney
Írd alá a petíciót, hogy Leia hercegnő hivatalosan is Disney hercegnővé válhasson!
A kezdeményezés jelenleg körülbelül 95 000 aláírásnál tart, a cél a 150 000.

Mindenki Leia hercegnője, Carrie Fisher tavaly decemberi váratlan halálát követően egy online petíciót indítottak, amelynek célja, hogy a Star Wars hercegnőjét hivatalosan is Disney hercegnővé koronázzák.
 
„Carrie Fisher tragikus halálát követően úgy érezzük, hogy illene a Disneynek törölnie azt a szabályt, hogy egy hivatalos Disney hercegnőnek amináltnak kell lennie, hogy így teljes értékű hercegnővé válhasson Leia” – olvasható a petícióban. „Amit kérünk, az az, hogy a Walt Disney Corporation tartson egy szertartást, aminek keretében Leiát ünnepélyesen a legújabb Disney hercegnővé avanzsálják, ezzel Carrie Fisher emlékének is adózva.”
 
„Úgy vélem, Leia egy igazán erős, pozitív és fantasztikus példakép a lányaim számára, és nagyszerű kiegészítése lenne (a Disney hercegnőknek) – magyarázta a petíció kezdeményezője, Cody Christensen, akinek öt lánya van.


 
Amint az aláírások száma eléri a 150 ezret, továbbküldik azt a Disney vezérigazgatójának, Bob Igernek.
 
Ha te is szeretnéd aláírni a petíciót, kattints ide, és a lap jobb oldalán található kitöltendő résznél (ékezetek nélküli) neved, e-mail címed, országod, városod megadása után már nyomhatsz is a Sign (Aláírás) gombra!
 
Segítsük Leiát, hogy ő is hivatalos Disney hercegnő lehessen!

bewareitbites.deviantart.com

Hozzászólások