MULAN, ÉLŐ SZEREPLŐS, ÚJ SZEREPLŐ
Ő lesz Li Shang helyett az élőszereplős Mulanban
A Disney-nek sikerült egy újabb szereplőt kiválasztania

Arról már korábban értesültünk, hogy a 1998-as animációs filmhez képest igencsak nagy változások lesznek a Mulan feldolgozásában, és hogy néhány fő karakter eltűnik, akik helyébe újak lépnek.
 
A legfrissebb hír is egy ilyen új szereplőről szól. Mivel az álruhás Mulan kapitánya és későbbi szerelme, Li Shang egy az egyben hiányozni fog a filmből, muszáj volt az íróknak egy másik szerelmes figurát írni hősnőnk mellé. A The Hollywood Reporter beszámolója szerint ezt a karaktert a kínai felmenőkkel rendelkező kanadai színész, Yoson An fogja játszani.


Az egyelőre meg nem nevezett szereplő egy magabiztos és ambiciózus újonc, aki csatlakozik Tung parancsnok egységéhez, és Mulan legnagyobb szövetségese, majd később szerelme lesz.
 
Mulan szerepében Liu Yifeit láthatjuk majd, míg Tung parancsnokot, aki Mulan mentora, Donnie Yen alakítja. További szereplők: Jet Li (Kína császára), Gong Li (a szintén átszabott főellenség), Utkarsh Ambudkar, Ron Yuan.
 
Niki Caro rendező irányításával a forgatás augusztusban veszi kezdetét Kínában, Új-Zélandon és Ausztráliában, maga a kész film pedig 2020 márciusában indul hódító útjára.

Hozzászólások