érdekesség, Zootropolis, Egyszer volt,...
Zootropolis és Egyszer volt, hol nem volt – Itt a közös pont
Tudjátok, hogy mi a közös az Egyszer volt, hol nem volt sorozatban és a Disney nagysikerű animációs filmjében, a Zoortropolisban? Ha nem, olvassatok bele a cikkbe, mert kiderül néhány érdekesség. :)
Férj és feleség ismét együtt „szerepelt”

A Zootropolis főhősének, Judy Hoppsnak az eredeti szinkronhangja az Egyszer volt, hol nem volt amerikai filmsorozatban szereplő, Hófehérkét alakító Ginnifer Goodwin. A 38 éves színésznő férje pedig az a Josh Dallas, akivel a forgatáson ismerkedtek meg, és aki a sorozatban is a párját, a herceget játssza. Érdekesség, hogy a Zootropolis szinkronizálása során ismét együtt „szerepelhetett” a házaspár, bár csak egy rövid jelenet erejéig, amikor is a tanácstalan a nyuszi parkolóőr közelében rabolnak ki egy virágárus malacot.

Emlékeztek még a jelenetre?Eredetileg nem is Judy lett volna a főszereplő, hanem…


…Nick Wilde, a szélhámos róka. Az ő szemszögéből láthattuk volna a történéseket, a különböző városrészeket, minden más állatot és magát a bűntényt is. Egészen addig így volt ez, amíg a rendezőpáros, Byron Howard és Rich Moore valamint a kreatív csapat többi része fel nem fedezte, hogy sokkal nagyobb potenciál van Judyban.Mindez a váltás Goodwint is meglepte, aki így nyilatkozott a hirtelen jött módosításról:

„Nem tudtam, hogy mi történik, hogy már meg is született a döntés. Volt egy rövid idő a felvételek között, és a fiúk mind kijöttek Vancouverbe, hiszen volt, hogy itt készültek a felvételek, ha az Egyszer volt, hol nem volt forgatások miatt nem tudtam Los Angelesbe menni. A srácok mind feljöttek, beszélgettünk, és egyszer csak az egyikük hirtelen ezt mondta: „Ó, Istenem, senki nem szólt neked!” – és egy másikuk így folytatta: „Nos, teljesen átírtuk az egész forgatókönyvet… sokkal több munkád lesz.” Én pedig azt gondoltam, hogy csak viccelnek. Egy színésznek az a legnagyobb álma, hogy azt mondják neki, hogy sokkal többet kell dolgoznia. De akkor is azt gondoltam, hogy ugratnak.”

„Walt Disney volt az első Steve Jobsunk”

Ez a mondat is Ginnifer Goodwin szájából hangzott el, amikor a Disney által használt technológiát méltatta: „Technológiailag úgy vélem, hogy az, amit a Disney csinál, példátlan. úgy értem, Walt volt az első Steve Jobsunk abban a tekintetben, amit megpróbált változtatni azon, miképp meséljük el a történeteket. Nézem a Zootropolist, és az egész olyan, mint egy másik világ. A Zootropolis nagyon különbözik a legutóbb kijött Disney-filmtől. Néhány helyszín olyan, mintha csak fényképezték volna!”


Ginnifer Goodwin az Egyszer volt, hol nem volt Hófehérkéjét játssza, a Csingiling és a Soharém legendájájában egy tündérnek kölcsönözte a hangját, most pedig a Zootropolis Judy Hopps nyuszijának. Arra a kérdésre, hogy mi a véleménye ezekről a szerepekről, a következőt nyilatkozta lelkesen:

„Disney-imádóként nem is lehetnék büszkébb! Csak remélni tudom, hogy mindig lesznek rám szabott szerepeik!”

Ne feledjétek, hogy 
Hófehérke kalandjai könyklubunkba is bekerült! További információk a Disney könyvklubban!


Forrás: ohmydisney.com

Hozzászólások