TESZT, DISNEY, ALMA
Most kiderül, ki az a két ellentétes Disney-figura, aki benned lakozik
Édeset vagy fanyart? Most eldől, a belsőd mit takar…

Az alma egy csodálatos gyümölcs, és ami még csodálatosabb, hogy számos Disney-mesében megjelenik. Olykor ellopják ezeket a szépséges rágcsálnivalókat, máskor pedig a gonosz bosszújának fő fegyverévé növi ki magát. Akárhogy is, egy biztos: akárcsak életünkben, a Disney mesebirodalomban is alapvető szerepet tölt be az alma.
 
E fantasztikusan egészséges (kivéve a mérgezett) gyümölcs tiszteletére az ohmydisney kvízét hoztuk el most nektek, aminél azonban nem kell furfangosabbnál furfangosabb kérdésekre válaszolnotok. Az egyetlen feladatotok, hogy a felsorolásból válasszátok ki, hogy melyik almafajta számotokra a legétvágygerjesztőbb, és keressétek meg a hozzá tartozó leírást.
 
A te bensődben melyik két Disney-karakter küzd egymással?
 

 
1. Pink Lady: A te bensődben Tiana küzd Charlotte La Bouff-fal


 
Egyrészről a karrieredre koncentrálsz és teljesen kizártnak tartod, hogy megcsókolj egy békát, másrészről azonban minden vágyad, hogy hercegnő lehess, ezért bármilyen békát képes vagy megcsókolni, hogy te lehess a herceged szeme fénye.

 
2. Gála: A te bensődben Aladdin küzd Jafarral


Olykor olyan könnyed vagy, mint egy falatnyi alma, ezzel nyűgözve le a többieket, máskor viszont megmakacsolod magad, és fölényesen viselkedsz, mintha csak fanyalogva harapnál egy ízletes almába, és nagy csámcsogás közepette, arrogánsan tekintenél a többi emberre mint alattvalókra.
 

3. Fuji: A te bendősben Mulan küzd Mushu-val


Tiszteletreméltó oldalad olyan szép, mint egy ragyogóan kerek alma, szépséges és nyugalmat áraszt, robbanékony oldalad viszont egy időzített bombához hasonlatos: nem tudod, hogyan maradj kiegyensúlyozott.
 
4. Granny Smith: A te bensődben Jack Sparrow küzd Elizabeth Swann-nal


A belsődben élő őszintén tisztességtelen kalóz folyamatosan civakodik belsőd méltóságteljes és őszintén őszinte hölgy oldalával. Ami szerencse, hogy kalóz oldalad miatt örökké vállalkozó szellemmű maradsz, miközben őszinte oldaladnak köszönhetően… mindig őszinte leszel.
 

5. Golden Delicious: A te bensődben Szimba küzd Pumbával


A bensőd azon része, ami kész szembenézni a félelmeiddel és vezetőnek született ellentétben áll azon oldaladdal, ami könnyedén énekli a Hakuna Matatát és ami képes rávenni, hogy egész nap heverészve almát rágcsikálj.
 

6. McIntosh: A te bensődben Flynn Rider küzd Maximusszal


Mélyen legbelül egy részed arra vágyik, hogy átható tekinteteddel képes legyél bármit elérni, míg egy másik részed álma az, hogy olyan almákat fogyassz, amiket becsületesen és nem ezzel a csábos mosollyal szereztél.
 

7. Red Delicious: A te bensődben Hófehérke küzd a gonosz királynővel


Egy részed almáspite sütés közben boldog dalocskákat akar énekelni, míg a másik részed egész nap a tükör előtt állna és csodálná magát. Nincs kizárva, hogy egy-két embert szívesen kínálnád rohadt almával.
 

8. Braeburn: A te bensődben Merida küzd Elinor királynéval


Egyik oldalad azzal sem törődne egyáltalán, ha egy egész királyság figyelné, miként csámcsogsz egy almán, míg a másik oldalad állandóan gyötrődik, hogy miért is nem úrihölgyhöz méltóan harapsz abba az almába.
 

9. Honeycrisp: A te bensődben Herkules küzd Hádésszal


Erős és hősies csodagyerek oldalad egyáltalán nem nyűgözi le a benned élő szarkasztikus, ingerlékeny és hataloméhes éned.
 

10. Jazz alma: A te bensődben Yzma küzd Kronkkal


Azon oldalad, ami könnyed almástésztára vágyik küzd éned azon oldalával, ami legszívesebben fogná ezeket a sütiket, beletenné egy dobozba, majd ezt a dobozt egy nagyobb dobozba, végül pedig elküldené saját magának, hogy a kiszállításkor azokat teljes erejéből a falhoz vághassa. Valódi küzdelem folyik benned.
 

11. Cameo: A te bensődben Pinokkió küzd Derék Rókussal


Édes, ártatlan, almával a kezében szökdécselő éned ellenkezik ravasz róka éneddel, aki gondolkodás nélkül elvenné és megenné egy idegen almáját.
 

12. Cukros alma: A te bensődben Giselle küzd Narissa királynővel


 
Hogy jöhetnél rá, hogy egy cukros alma mérgezett-e vagy sem? Egyik éned szívből énekelné a Bűbájos dalokat, míg másik oldalad kiütést kap ezektől a melódiáktól.

Hozzászólások