DISNEY-HERCEGNŐK, ALKOTÁS
Disney-hercegnők újraálmodva
Egy tehetséges művésznő újraalkotta a mindenki által jól ismert hercegnőket – az eredmény pedig csodás lett!
Ha valaki tehetséges a vizuális művészetekben, az sokféleképpen felhívhatja magára a figyelmet, ha tehetsége ugyanis különleges, akkor bármilyen téma is legyen az alkotás tárgya, az át fog jönni a közönség számára.
 
Azonban ha már a kezdetek kezdetén okosan gondolkodik a művész, és valamilyen világszerte népszerű témát választ, rajongók hada fogja ostromolni azt a közösségi oldalt, ahol műveit publikálja.
 
Isabelle Staub biztos, hogy ezen kategóriába tartozik, hiszen az utóbbi időben Disney-hercegnők újraalkotott verziójával árasztotta el Instagram-oldalát, amik természetesen, villámgyorsan népszerűvé váltak.
 
A rendkívül tehetséges szabadúszó illusztrátor és művész a Disney-téma művészetében való megjelenéséről nyilatkozott a DesignTaxi-nak: „Gyerekkorom óta mindig is imádtam a Disney-t, ezért úgy döntöttem, hogy szórakozásból, saját stílusomban megfestem a Disney-hercegnőket.”
 
„Határozottan készen állok egy új sorozatra!” – magyarázta Isabelle, aki Corel Painterrel és egy kis Photoshoppal hozza létre saját Disney-hercegnőit, akiknek az elkészítése egyenként 8-12 órát vesz igénybe.
 
„Valaki a (Disney) gonoszait kérte, amiről azt gondolom, hogy igazán klassz lenne, egy időre azonban pihentetni fogom az egész Disney-témát.”
 
Isabelle jelenleg saját gyerekkönyvének illusztrációin dolgozik, amivel kapcsolatban folyamatosan tesz fel érdekességeket Instagram oldalára, ahol egyéb alkotásait is megcsodálhatjátok!
 
Most pedig jöjjenek a szépséges Disney-hercegnők mindenki által jól ismert és az Isabelle Straub által kreált változataik:
Disney könyvklub ajánló - AJÁNDÉKOKKAL

Disney könyvklub - Ajándékokkal


Hozzászólások