WALT DISNEY WORLD, ESKÜVŐ
Esküvő a Disney-birodalmában? Hát, persze!
Egy szerelmespár, akiknek a házasságkötése szó szerint mesésre sikeredett

Ha azt mondjuk, manapság semmi sem lehetetlen, azzal valószínűleg a legtöbben egyetértenek. A lehetőségek világa ez, ahol tényleg bármit meg lehet valósítani.
 
Ha például egy Disney-rajongó szerelmespár úgy dönt, a legvarázslatosabb mesebirodalomban szeretnék átélni életük nagy napját, az sem lehetetlen, sőt!
 
A disneywedding.com ugyanis pont ebből a célból jött létre: hogy megszervezzék és tökéletesen megrendezzék azt a Disney-mesék ihlette csodálatos esküvőt, amire mindig is vágytál!
 
Lássunk most egy igazi valóra vált álmot, Alexis és Phillip történetét:
 
Alexis és Phillip egy közös barátjuk révén találkoztak még a főiskolán, és már a kezdetek óta elválaszthatatlanok. Mikor Phillip végül úgy határozott, felteszi a nagy kérdést szerelmének, elgondolkodott, hol is kellene megtörténnie e szép pillanatnak. Végül azt a városkát választotta, ahová számos gyönyörű közös emlék kötötte őket Alexisszel, és a lány édesanyjának segítségével a szűk család számára lefoglaltak egy vacsorával egybekötött hajókázást. A lánykérés pedig tökéletesen sikerült.
 
Alexis gyerekként minden évben ellátogatott Walt Disney Worldbe, és mióta Phillippel randiztak, már együtt is többször jártak ebben a mesebirodalomban. Így tehát, amikor eljegyezték egymást, nem volt kérdés, hol is fogják tartani az esküvőjüket.
 
Egy páratlan éjszakai ünnepséget tartottak a Sea Breeze Point-nál, ahová a menyasszony Hamupipőke hintójában érkezett! Ezt követően a fogadást a gyönyörűen megvilágított Italy Isolában tartották, ahonnan pazar kilátás nyílt a háttérben fellőtt tűzijátékra.
 
„Az esküvőnk pontosan az ellentéte volt Murphy törvényének” – lelkendezett Phillip, „ebben az esetben ugyanis ami csak jól működhetett, az mind jól működött!”
 
Most pedig csodáljuk meg a valóban varázslatos képeket, amiket ezen csodaszép esküvőről készítettek:

Forrás: disneyweddings.com
Fotók: Disney Fine Art Photography

Hozzászólások