DISNEY HERCEGNŐK, RUHAKOLLEKCIÓ
Egy divattervező Disney hercegnők inspirálta ruhakollekciókkal állt elő!
Az amerikai divattervező ruhakölteményeiben a klasszikust vegyítette a modernnel

Hófehérkétől kezdve, Hamupipőkén át egészen Elzáig a Disney hercegnők nagyon sok mindent megtanítottak a számunkra, melyek közül az egyik leginspirálóbb talán, hogy ha folyamatosan hiszel az álmaidban, egy nap azok valóra fognak válni.
 
Jó példa erre Michael Anthony divattervező esete, aki gyermekkora óta nagy rajongója a Disney mesék világának, felnőtt korában, divattervezőként pedig úgy döntött, hogy létrehozza a hercegnők ihlette ruhakollekcióját.


A Digital Spynak Anthony így nyilatkozott: „A Disneyvel nőttem fel, és a Disney hercegnők voltak az első számú divatikonjaim. A kedvenc hercegnőm mindig is Hamupipőke volt – felnőttként a kedvenc jelenetem az lett, amikor a Tündérkeresztanya a szakadt gönceit gyönyörű ruhává varázsolta…”
 
„Úgy vélem azonban” – folytatta a 31 éves divattervező –, „hogy a modelljeimnél igazán fontos, hogy mind a klasszikus, mind a kortárs Disney hercegnőket tükrözzék.”
 
„Vegyük példának a Leia hercegnős vázlatomat – amellett, hogy hatalmas Star Wars és Carrie Fisher-rajongó vagyok, Leia hercegnő volt az első belevaló hercegnőnk. Sok lányt ösztönzött arra, hogy legyenek függetlenek és erősek, én pedig ezt akarom visszatükrözni a dizájnomban.”


Jövőbeli terveiről pedig a következőképp nyilatkozott a tehetséges ruhatervező : „Azt tervezem, hogy sok más Disney kollekciót is létrehozok, mint pl. a Disney gonoszokat, mellékszereplőket és olyan ikonikus karaktereket, mint Minnie és Miki egér, valamint Donald kacsa.”
 
Úgy tűnik, hogy az interjú óta Anthony valóra is váltotta ezen terveinek egy részét, hiszen már meg is álmodta a Miki és Minnie kollekció darabjait:
 

„Jelenleg az Óz, a csodák csodája kollekción dolgozom, és gondolkodom egy szuperhős- és Marvel-inspirálta kollekció létrehozásán is.”
 
Most pedig nézzük a többi alkotást:


Disney könyvklub ajánló - AJÁNDÉKOKKAL

Disney könyvklub - Ajándékokkal
Ha kíváncsi vagy Michael Anthony többi ruhakölteményére, látogass el Instagram oldalára.

Hozzászólások